Přeskočit na hlavní obsah

Odpovědi na test - Cesta za láskou

 Předchozí test - Cesta za láskou



Jaké odpovědi jste zvolili? 

  1. Cesta představuje vaši lásku. Pokud je zvolena přímá a krátká cesta, znamená to, že se rychle a snadno zamilujete. Pokud dáváte přednost dlouhým cestám, pak se na člověka budete dlouho dívat zblízka, než se konečně zamilujete.

2. Pokud se rozhodnete natrhat více červených růží, znamená to, že jste ochotni dát více v lásce. Výběr bílých růží znamená, že jste zvyklí brát více, nebo alespoň získat stejné množství na oplátku.


3. Odpověď na tuto otázku prozrazuje, jak raději řešíte problémy, které ve vašem vztahu nastanou. Pokud jste se rozhodli jít přímo do pokoje svého milovaného, ​​znamená to, že jste přímočarý člověk a problémy řešíte okamžitě. Pokud jste požádali, abyste zavolali svému milovanému, znamená to, že raději necháte problém stranou a počkáte, až se sám vyřeší.


4. Místo, kam růže umístíte, naznačuje, jak často chcete být se svou milovanou osobou. Pokud se rozhodnete umístit kytici k posteli, znamená to, že nechcete být od svého milovaného odloučeni ani na minutu. Pokud dáte kytici k oknu, znamená to, že jste připraveni spokojit se se vzácnými setkáními.


5. Odpověď na tuto otázku ukazuje váš postoj k milované osobě. Pokud se rozhodnete ho nevzbudit, znamená to, že ho milujete takového, jaký je. Pokud jste ho probudili, znamená to, že chcete, aby se pro vás změnil.


6. Výběr cesty zpět vám řekne o vaší stálosti v lásce. Pokud půjdete zkratkou, znamená to, že o svého partnera rychle ztrácíte zájem. Pokud se vydáte na dlouhou cestu, znamená to, že usilujete o dlouhodobý a stabilní vztah.


Co myslíte?

Objevte svůj talent a potenciál prostřednictvím jedinečného nástroje pro sebeobjevování, objevte Kódy Osudu.



Shamanka

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

2024 - Osmičkový rok

Nastal Nový rok, nové naděje, nová očekávání, nové sliby. Vyměnili jsme trojku za čtyřku. Máme rok 2024 - součet nám dává osmičku . . . Co pro nás bude tento rok znamenat? Pro každého jistě něco nového, nové příležitosti, plány, nabídky, pro někoho půjde život dál stejným tempem a někdo si také může myslet, že je to ještě horší. Osmičkový rok - otvírá bránu nekonečna, vybízí nás k akci a bude nám ukazatelem. Je to rok, který nám přináší plody toho, co jsme si zaseli, spravedlivě nás odmění za naše dřívější skutky a myšlenky.  Postoupili jsme ze sedmičkového roku, kdy jsme se naučili jít si za svým, mít svůj cíl a převzít zodpovědnost za svoje činy a myšlenky. Jestli jsme to dokázali nám osmičkový rok ukáže.  Osmičkový rok nám radí nesoudit a neodsuzovat, každý je na své vlastní cestě a každý po ní jde, jak nejlépe umí. Dovíme se, co se nám nepodařilo nebo naopak v čem jsme dobří a v čem jsme zvítězili. Bude nás vybízet k pokračovaní v započaté práci a bude nám přihrávat stále nové a no

Den, kdy jsme přišli na svět

 Kdy ses narodil? Jaké je tvé datum narození? Známe ho používáme to všichni, odlišuje nás jeden od druhého, jsme tak stejní a přitom tak rozdílní.  Ale co je vlastně naše datum narození? Podle kalendáře je to den, měsíc a rok, kdy jsme se poprvé nadechli a spatřili světlo světa. V tom materiálním světě je to jen shluk čísel, jenž nás odlišuje a na jeho základě nám přidělili číslo jiné.  A v duševním světě? Co když jsme si datum narození vybrali sami. Co když jsme se podíleli na tom, kdy se poprvé nadechneme, vybrali si sami den měsíc a rok. Že to není možné? Zkuste si představit rodinu, která touží mít vlastní dítě, a snaží se o to opravdu silně, ale nejde to. Není ten správný čas. A pak náhle po určité době to přijde, jako zázrak a dítě je na světě. Co když někde v duchovním světě, duše souhlasí a vybere si právě tyto rodiče, ale potom si chce vybrat i datum narození, pak i rodiče musí počkat, až se potomek narodí.  A den, kdy se narodíme si neseme sebou celý život. Víme však co je sk

Co to je Matice Osudu

M atice Osudu - jedinečný diagram zpracovaný podle data Vašeho narození Vám pomůže odhalit Vaše vnitřní nastavení, Vaše rozpoložení a také úkoly, které máte v tomto životě naplnit. Vše je zakódováno v číslech a pomocí karet Velké Arkány se rozšifrují jednotlivé programy duše. Co se tedy můžeme dovědět? 1. Vaši charakteristiku - Vím kdo jsem a kam jdu Poznáte sami sebe, Vaše základní vlastnosti a přednosti. 2. Vaše vztahy s rodiči - Kdo jsou mí rodiče Jaký je, nebo bude, co mě rodiče naučí a co se mám naučit od nich. 3. Rozbor rodových linií otce a matky - Dědictví po předcích Rodové programy, co mi zanechali předkové a co jim chci pomoci splnit. 4. Vaše přednosti a skryté talenty - J sem talent dar od Boha Co mohu využít, s čím mohu počítat, co mi ukáže cestu. 5. Vaše karmické úkoly - Karma je zdarma a co s tím Co si nesu, z minulého života, co jsem nedokázal vyřešit. 6. Vaše osobní, společenské a obecné úkoly - Osud, osud a zase osud Co je můj smysl, proč tu jsem, co mám udělat. 7. Va